¡Updated maps of all places and subjects of the world!
Shares and uses information from other users.

Analitzar el plànol d'una ciutat: Canet de Mar

Analitzar el plànol d'una ciutat: Canet de Mar

Created by aaaluaap on 10/05/2014
Updated on 10/05/2014
Public map
Streets
Satellite
Hybrid
Physical
Mapnik
Cycle map
Original
Midnight Commander
Red Alert
Streets
Satellite
Hybrid
white
Elements
About this map: 

Canet de Mar és una ciutat, d’uns 15.000 habitants, situada a la costa catalana. Forma part de la comarca del Maresme, concretament a l'alt Maresme. Arribar-hi és fàcil: es troba comunicada amb l’Autopista C-32 i la Carretera Nacional. En aquesta zona no hi passa cap riu, però si hi trobem diverses rieres.

En el mapa de Canet de Mar destaca el nucli antic situat a la vora del mar i estructurat per una cruïlla de carrers. A partir d’aquest punt, s’articulen dues rieres al voltant de les quals s’hi ha anat adherint carrers o eixamples. Tanmateix, estem parlant d’un plànol homogeni.

No s'hi distingeix directament el tipus d'edificació, però es pot dir que les edificacions principals són cases i blocs de pisos, a sota dels quals, si es localitzen al centre de la ciutat, s’hi troben els petits comerços. Aquesta estructura recordaria a les típiques cases romanes amb les seves tabernae a banda i banda de la porta d’accés. Altre tipus d’edificacions són estructures més grans, semblants a naus industrials on es pot trobar l’Institut, el gimnàs i les mateixes naus industrials.

A part dels barris més històrics –el barri del mercat, el dels gitanos, el dels socarrats, el dels bodellers i el dels abells-, trobaríem barris perifèrics amb funció residencial.
Les funcions principals de la ciutat en general són residencial, comercial, cultual i lúdica.

Comentarios

There are no comments yet. Be the first to participate
Leave your comment
To leave a comment you must be a register user
Already a member?
Don't have an account yet?
Are you new at Ikimap?