¡Updated maps of all places and subjects of the world!
Shares and uses information from other users.

Mapa de personatges històrics d' AL-ÀNDALUS

Mapa de personatges històrics d' AL-ÀNDALUS

Created by lfaucon on 13/02/2012
Updated on 15/06/2012
Public map
Streets
Satellite
Hybrid
Physical
Mapnik
Cycle map
Original
Midnight Commander
Red Alert
Streets
Satellite
Hybrid
white
Elements
About this map: 

En aquest mapa parlarem dels personatges més important de l' història de AL-ÀNDALUS. El personatge que nombrarem són:
ABD-AL-RAHMAN I: Primer emir omeia de Còrdova. Desprès d'haver de fugir de Damasc, on havia nascut, perquè els Abbàssides volien exterminar els omeies. Quan, desprès de recorre tot el camí fins Al-àndalus va aconseguir arribar a Còrdova, sol, ja que la seva família es va anar morint en el viatge. Va declarar-se emir omeia de Còrdova.
ABD-AL-RAHMAN III: Primer califa de Còrdova. Durant el seu primer any de poder es va dedicar a sufocar la rebel·lió d'algunes regions.Desprès va anar estenent el seu exèrcit pel nord d'Àfrica.
ALMANSUR: Va ser militar i polític andalus del califat de Còrdova i hàjib d'Hixem II.Va saquejar moltes ciutats com:Barcelona, Santiago de Compostela,el nord d'Àfrica. Finalment mor a Madinaceli desprès de posar-se malalt.
MAINÒNIDES: Cap de la comunitat jueva i metge personal de Saladí.Per l'aparició dels Almoràbids la seva família va haver d'escapar de Còrdova fins a Fes on la seva família va haver de fingir que eren islàmics.Van haver de fugir i anar a Palestina perquè els almohades van descobrir el seu engany.Desprès es va traslladar a Egipte on va fer-se abí principal d' El Caire i metge de Saladí, sultà d'Egipte i de Síria. Al-Fustat va morir.
AVERROES: Va ser filòsof, metge, jurista i astrònom d' AL-ÀNDALUS. A Còrdova fa de jutge i escriu sobre l'obra de Aristòtil i Plató. Desprès a Sevilla és designat jutge i tradueix l'obra Anima Aristòtil. També va ser cridat a Marràqueix pel califa pel ser el metge del poble. Desprès de tornar a Còrdova va ser transferit com a jutge I escriu comentaris sobre l'obra d'Aristòtil i Plató. S'ha de traslladar a Lucena a de venir aquí perquè perd el tracte a favor del Califa i és desterrat i cremen els seus llibres. Averroes torna a ser desterrat pel califa i es veu obligat a translladar-se a Marràqueix i finalment mort allà.

Comentarios

There are no comments yet. Be the first to participate
Leave your comment
To leave a comment you must be a register user
Already a member?
Don't have an account yet?
Are you new at Ikimap?