¡Updated maps of all places and subjects of the world!
Shares and uses information from other users.

Tirana Relax Kompleksi Banesor

Tirana Relax Kompleksi Banesor

Created by JohnnyFive on 20/07/2014
Updated on 20/07/2014
Public map
Streets
Satellite
Hybrid
Physical
Mapnik
Cycle map
Original
Midnight Commander
Red Alert
Streets
Satellite
Hybrid
white
Elements
About this map: 

CLASS Construction Light Art & Supervise StudioTel: + 355 69 20 90 058 Lavdie BIRBO Tel: + 355 67 20 47 734 Hydajet TOTAME NJE VENDOSJE PANORAMIKE TE PERKRYER PRANE LIQENIT TE FARKES..NEN VIGJILJEN E NJE NATYRE TE BLERTE DHE AJRI TE PASTER JU BENI ZGJEDHJEN E DUHUR PER NJE JETESE KOMODE. NDERTUAR DHE REALIZUAR NGA NJE STAF I KUALIFIKUAR SPECIALISTESH I JEP ZGJEDHJES SUAJ GARANCI DHE SIGURI! JU NUK BLINI THJESHT NJE APARTAMENT,JU INVESTONI NE MENYRE TE ZGJUAR PER TE ARDHMEN TUAJ!!!!

Comentarios

There are no comments yet. Be the first to participate
Leave your comment
To leave a comment you must be a register user
Already a member?
Don't have an account yet?
Are you new at Ikimap?

Outros mapas deste usuario