¡Updated maps of all places and subjects of the world!
Shares and uses information from other users.

TIRANE, MAQEDONI, SERBI, HUNGARI, AUSTRI, SLLOV

TIRANE, MAQEDONI, SERBI, HUNGARI, AUSTRI, SLLOV

Created by TweetMap on 30/03/2012
Updated on 15/06/2012
Public map
Streets
Satellite
Hybrid
Physical
Mapnik
Cycle map
Original
Midnight Commander
Red Alert
Streets
Satellite
Hybrid
white
Elements
About this map: 

UDHETIM 7 DITOR, 21- 27 PRILL 2012MAQEDONI, SERBI, HUNGARI, AUSTRI, SLLOVENI, ITALI, KROACI, BOSNJE, MALI ZI.6 NET FJETJE NE: BEOGRAD, BUDAPEST, VIENE, BLED, VENECIA, SPLIT.VIZITE GJATE GJITHE BREGDETIT DALMAT DHE VIZITA TURISTIKE NE: SERBI, ITALI, AUSTRI, HUNGARI, KROACI, SIPAS GUIDES.NE CMIMIN 290 EURO PERFSHIHEN:• 6 NETE FJETJE NE HOTELE ME MENGJES &DARKE• SIGURACIONI SHENDETESOR PER CDO PERSON.• TAKSA DOGANORE, SERBE, HUNGAREZE, ITALIANE, MAQEDONASE.• UDHETIMI ME AUTOBUS KOMOD.• AUTOBUSI NE DISPOZICININ TUAJ PER 7 DITE.• GUIDA NE GJUHEN SHQIPE.NUK JANE TE PERFSHIRA NE CMIM:• HYRJET NE MUZEUME• SHETITJET ME ANIJE APO TELEFERIKMENYRA E PRONOTIMIT:• FOTOKOPJA E PASAPORTES BIOMETRIKE• PARA PAGESA PREJ 100 EURO• PAGESA TOTALE BEHET NE DT 17 PRILL 2012PER ME SHUME INFORMACION MUND TE KONTAKTONI NE:add.: “Mine Peza” 6, TIRANEtel.: 00355(0)44507178mob.: 00355(0)683068706e-mail: marest_travel@yahoo.come-mail: marest_travel@hotmail.com

Comentarios

There are no comments yet. Be the first to participate
Leave your comment
To leave a comment you must be a register user
Already a member?
Don't have an account yet?
Are you new at Ikimap?